vrijdag 24 juli 2009

Club verliest van MSV Duisburg

Voor zo'n 1500 kijkers waaronder 250 Brugse fans startte Club niet onaardig. Het Brugse elftal bestaande uit De Vliegher - De Mets, Kucera, Ciman, Klukowski - Vargas, Kruska, Clement, Geraerts - Dahmane en Chavez hield in de eerste 25 minuten gelijke tred met de blauw-witte Zebra's. In deze fase van de match scoorde Club zelfs op de 20e minuut. Het doelpunt werd echter afgekeurd wegens trekfout op de keeper. Daarna werd de thuisploeg gaandeweg beter. Dit resulteerde nog voor de rust in een 2-0 voorsprong. Beide malen was Sandro Wagner de afwerker van dienst. Op het half uur kopte hij fraai een vrije trap binnen (1-0) en net voor rust liep hij een voorzet vanop rechts in doel (2-0). De eerste helft verliep aan een hoog tempo en kende veel potige fases.

Na rust werden Chavez en Kruska vervangen door Jeffrey en Voskanian. Voor Club was er niet echt beterschap. De thuisploeg liep zelfs nog verder uit via Kouemaha.

Voor Club speelden: De Vliegher - De Mets, Kucera, Ciman, Klukowski - Vargas, Kruska (Voskanian), Clement, Geraerts - Dahmane en Chavez (Jeffrey)